HOME WELKOM WAGENPARK VEILIGHEID VACATURES CONTACT GROENEN BEHEER
GROENEN LOGO Special: NIEUWSSAMRO OPLEGGER
GROENEN TRANSPORT bv
 
Wagenpark Groenen Transport bv

Transportbedrijf Groenen is al ruim 20 jaar actief in het wegtransport. Opgericht in de jaren '70 gestart met een 1 wagen en in de loop der jaren uitgegroeid tot een transportbedrijf met een modem wagenpark met meerdere merken trekkers en trailers.

Vooruitlopend als altijd begonnen met een speciaal opgebouwde smalle trailer voor B- wegen in de jaren '80 tot een dubbelgestuurde 13.60 lange oplegger in de jaren '90. Op deze site kunt u lezen en zien hoe de moderne techniek tot uiting komt in de dagelijkse praktijk van het distributie werk.

Sinds 1998 is bij ons de vloot uitgebreid met een bijzondere trailer, een 13,60 meter lange Samro oplegger met dubbelgestuurde achterassen. Geen rotonde in de omtrek die deze trailer niet kan maken, sturen als in een personenwagen, voorzien van fietsenvangers en camera's zowel op de trailer als op de trekker.

Informatie aanvragen of reageer via het invulformulier.

Nieuwe Trailer Groenen Transport:

Vanaf april 2001 is er weer een nieuwe oplegger afgeleverd. Deze oplegger is voorzien van de nieuwste technieken met name het geluidsniveau van de laadklep is drastisch verminderd en daardoor klaar voor de nieuwe venstertij den met betrekking tot het laden en lossen in de binnensteden.

De Dhollandia 2,5 tons klep is voorzien van een speciale coating op het platform als ook op de vloer van de trailer. Deze coating is een geluiddempende afwerkvloer over de stalen ondervloer. Verder is de pomp unit ingebouwd in de acuu bak halverwege de oplegger zodat de geluiden van de pomp worden opgevangen in de geïsoleerde accu-bak. De lengte van deze oplegger is 11,50 meter en ligt dus tussen een citv-oplegger en een conventionele "grote" trailer van 13.60 meter.

Een andere bijzonderheid is dat er voor het eerst bij Groenen een combinatie is met rondom schijfremmen en abs. Verder is deze oplegger voorzien van twee supersingle assen van het merk mercedes disco. Een stangen gestuurde as en een starre, dit resulteert in een fascinerende en optimaal sturende draaicirkel.