HOME WELKOM WAGENPARK VEILIGHEID VACATURES CONTACT GROENEN BEHEER
GROENEN LOGO Special: NIEUWSSAMRO OPLEGGER
GROENEN TRANSPORT bv
 
Transportbedrijf Groenen transport bv zoekt:
 

Door uitbreidingen binnen ons wagenpark zijn wij op zoek naar trekker-oplegger chauffeurs voor het binnenlandse distributie werk voor een grote supermarktketen in de regio Rotterdam.

Het werk bestaat uit het bevoorraden van supermarkten in de regio "groot" Rotterdam. Deze bevoorrading bestaat uit vaste ritten (4 of 5) per dag vanuit ons distributie centrum te Zwijndrecht. Deze ritten worden met hulp van logistieke en of het winkelpersoneel geladen en of gelost en gebeurt op rolcontainers. Door de zesdaagse beleveringsweek is de zaterdag onderdeel van de week, je bent dan doordeweeks uiterraad een dag vrij. Ben je geïnteresserd in deze chauffeursbaan neem dan contact op met Serge via 06-55 101 784. Door de 6 daagse werkweek is er ook plaats voor parttimers voor 2, 3 en 4 dagen.

Wij zoeken door middel van deze site geen nieuw werk maar de mensen voor het huidige werk!

Wij zoeken op korte termijn trekker oplegger chauffeurs voor de distributie van levensmiddelen.

Ben jij in het bezit van rijbewijs B C en E en het chauffeurs diploma dan is dit mischien de job die je zoekt. Alle wagens vertrekken vanaf Zwijndrecht en bevoorraden van daaruit alle supermarkten in de regio. De werktijden zijn wisselend maar een indicatie is van 06.30 tot 17.30. Een mogelijkheid is ook om 3 of 4 dagen in de week te werken (partime).

Voor reactie's is er de mogelijkheid tot e-mailen, faxen, schrijven of gewoon bellen, of reageer via het invulformulier.