HOME WELKOM WAGENPARK VEILIGHEID VACATURES CONTACT GROENEN BEHEER
GROENEN LOGO Special: NIEUWSSAMRO OPLEGGER
GROENEN TRANSPORT bv
 
Technische Informatie nieuwste Samro-Groenen Opleggers

Verlengde city-oplegger van 11.50 m, twee 9-tons Mercedes-Discos achterassen, ABS, EBS, en rondom schijfremmen.

Het gaat hier om een 11.50 m oplegger (45 rolcontainers) met twee 9 tons achterassen waarvan een as gestuurd. Deze Mercedes Discos achterassen zijn net als de truck voorzien van schijfremmen en ABS. Deze schijfremmen worden elektronisch aangestuurd (EBS) en zorgen voor een optimaal veilig remmende combinatie.
 
   
 
   
 
De laadklep van het merk Dhollandia is voorzien van een geluidsarme 2.5 tons laadklep met een geheel ingepakte unit die voldoet aan de nieuwste geluidseisen voor het stads distributie vervoer. De laadvloer is voorzien van een geluidsdempende coating zodat er met het laden en lossen een minimale geluidsproductie plaats vindt.
   
 
   
Uiteraard is deze combinatie voorzien van fietsenvangers (voor en achter de achterassen), een Dobli spiegel voor de dode hoek, en als Optie een camera systeem voor zowel de dode hoek als het achteruitrijden.
Deze specifieke combinatie is zoals hierboven omschreven klaar voor de toekomst en zal dan ook probleemloos het nieuwe weegsysteem ( de lussen in de rijkswegen ) doorstaan.
 
   
 
   
 
Bij dit nieuwe weegsysteem wordt elke as van de combinatie apart gewogen en elke overtreding beboet als een economisch delict.
   
 
   
De geluidsproductie van de laadvloer en de laadklep zijn dusdanig aangepast dat ook deze voldoet aan de nieuwe norm.